Viile Piovesan

Iubire pentru pământ și pasiune pentru tradiții

Povestea începe aici. Compania agricolă Piovesan Stefano e Massimo a fost înființată la începutul anilor ’70 de Virginio Piovesan, care a decis să-și părăsească munca de la Barul lui Harry din Veneția, pentru a se dedica marii sale pasiuni: vinicultura. Rezultate excelente au fost obținute imediat din cultivarea primelor hectare de viță de vie, datorită naturii solului și caracteristicilor sale aluvionare cu niveluri ridicate de resturi calcaroase care constituie o cerință fundamentală pentru cultivarea viței de vie și pentru producerea de vinuri excelente.

Odată cu trecerea anilor, dedicația pentru această tradiție a fost transmisă fiilor fondatorului, Stefano și Massimo, care au continuat să creadă în această mică afacere situată în zona Treviso, în frumoasa și pitoreasca localitate Vallio di Roncade. În prezent, fiii Mattia și Federico gestionează afacerea alături de tatăl lor, Stefano, aducând un entuziasm și un spirit de inițiativă care contribuie anual la creșterea companiei. Pe lângă modernizarea procesului de producție, menit să unească noile tehnologii cu obiceiurile și tradițiile străvechi pentru a produce vinuri excepționale, acestea vizează, de asemenea, creșterea distribuției sale pe scară mai largă, chiar și pe piețele internaționale.

Aici intervenim noi să ducem povestea acestor nestemate mai departe. Ne-am luat plăcuta răspundere de distribuitori unici în România ai vinurilor italiene Piovesan, cu planul de a vă face cunoscută o nouă experiență pe care toți merităm să o avem, a vinurilor italiene Piovesan atent maturate cu fructe aromate, care dau vinului nu doar persistență, cât și rotunjime, rafinament și echilibru.

Puteți trage stânga-dreapta pentru a vedea testimonialele!

Roxana

Monica Salomia

Monica Salomia

Luca

“Cel mai bun vin…”

Marian

Andrei

Diana