Selecția noastră

El Morer


Cu struguri Ancellotta culeși manual, acest vin de un roșu-violet intens are un miros plin, fiind maturat cu mure puternic parfumate și prune coapte, zemoase. Concentrându-ne pe gust, veți recunoaște cu siguranță aromele identificate anterior, alături de un tanin proaspăt atunci când este tânăr, care se estompează odată cu îmbătrânirea. Strugurii Ancellotta sunt zdrobiți, fermentați și macerați clasic, cu piele cu tot, deoarece acest proces facilitează începerea fermentației spontane și permite îmbogățirea mustului cu taninuri și antocianine (prezente în pieliță), care contribuie la o mai bună conservare a vinului prin rolul antioxidant. După aproximativ 10 zile, operațiunea continuă cu vinul care este scos din tescovină. Maturarea vinului continuă în recipiente din oțel. Este un vin versatil, astfel că este potrivit pentru a însoți atât produse de patiserie, cât și preparare din carne tocată. Încearca-l cu tarte cu fructe roșii și, de asemenea, cu brânzeturi de diferite vârste. Te asigur că merge la fel de bine alături de un humus proaspăt, cu ulei de măsline adus din îndepărtatul Maroc.
Temperatura de servire: 12-14 °C

70 lei / 1 sticla
400 lei / 6 sticle

Raboso


Știi care era piatra favorită a regilor? Rubinul, corect. Regăsim în acest vin plin de viață culoarea rubinelor, un roșu care surprinde, totuși, prin reflexii violete. Atât aroma fructată cât și vazul încântător sunt date de notele de fructe roșii, în special pulpa suculentă a cireșelor marasca și a cireșelor de un negru-violet intens. Datorită gustului său puternic, savuros și uscat, fiecare pahar este o notă de armonie, seren și desfătare. Fermentarea are loc într-o autoclavă pe durata de 30 de zile, cu adăugarea de drojdii selectate. Este recomandat să vă însoțească prânzul și cina, deosebit de potrivit pentru aperitive reci pe bază de mezeluri și brânzeturi, cât și pentru carne la grătar, atent pregătită la cuptor ori la foc mic, pe îndelete. Temperatura de servire: 8-10 °C

60 lei / 1 sticla
350 lei / 6 sticle

Verduzzo


Un vin auriu, aproape strălucitor, nu ai cum să treci de culoare fără să nu o admiri clipe bune, în lumina zilei. Dacă cineva încearcă să îi deslușească auriul într-o noapte de iarnă, în fața șemineului, am fi curioși și noi de culoare. Continuând plăcuta analiză senzorială, nasul e purtat imediat într-o explozie de arome fructate și flori de salcâm. Veți avea parte de o degustare care confirmă dulceața și moliciunea unui vin rotund și persistent.  Fermentarea are loc în rezervoarele de oțel cu adăugarea de drojdii selectate. Numit și vin de acompaniament pentru stările meditative, este partenerul ideal pentru produsele de patiserie. De asemenea, este preferat pentru degustările de brânzeturi maturate, parmezan și Pecorino.  Temperatura de servire: 10-12 °C

60 lei / 1 sticla
350 lei / 6 sticle

Prosecco Extra Dry Millesimato


Acest vin este rezultatul unei selecții atente a celor mai buni struguri. La un prim stagiu de analiza senzoriala, putem observa fără doar și poate coloritul solar, de un galben-pai, alături de un perlage fin, caracteristic vinurilor spumante. Nu ai cum să nu sesizezi aroma de fructe din pulpă albă care se îmbină cu note florale și citrice, pentru a obține un vin spumant moale și elegant. Pe cerul gurii, aroma savuroasă, plină de viață și persistentă vă va cuceri cu fiecare pahar. Iar de aici nu mai este cale de întoarcere către un alt prosecco pe care l-ați fi consumat anterior întâlnirii cu Prosecco Extra Dry Millesimato. Fermentarea are loc în autoclavă pe durata de 60 de zile, cu adăugarea de drojdii selectate. Este un vin de conversație, bulele sale se combină ideal cu aperitive de pește, mezeluri, brânzeturi și deserturi fine.  Temperatura de servire: 6-8 °C

65 lei / 1 sticla
380 lei / 6 sticle

Cabernet Franc


Apreciat de cunoscători, Cabernet Franc este un vin roșu sec, mândrindu-se cu o culoare rubinie, care respiră viață. Oferă arome complexe, alăturând indicii de erbacee care se amestecă cu aromele de lemn dulce și notele de fructe de pădure. În timpul degustării, gustul său corpolent și catifelat conturează perfect identitatea acestui vin fin.  Fermentarea are loc în rezervoarele de oțel cu adăugarea de drojdii selectate.   Datorită rotunjimii sale, merge perfect cu fripturi și carne la grătar și este potrivit pentru brânzeturile tari, maturate.    Temperatura de servire: 18-20 °C

55 lei / 1 sticla
330 lei / 6 sticle

Merlot


Cu un aspect regal, Merlot este un vin roșu sec, de un clar roșu-rubin, o producție care denotă o experiență prin excelență imperială. Impactul olfactiv oferă un parfum simplu, dar rafinat, amintind de fructe roșii, cum ar fi cireșele, zmeura și rafinatele cireșe negre. Gustul său unic și aroma sa uscată care aduc la iveală taninul specific vinurilor din această categorie vă vor invita să-l gustați din nou și din nou! Fermentarea are loc în rezervoarele de oțel cu adăugarea de drojdii selectate. Versatilitatea sa îl face un vin de masă, potrivit pentru toate ocaziile. Oferă invitația perfectă la creativitate - îl poți alătură unui meniu bogat vegan, unui miel lăsat la cuptor ore bune ori meniului clasic de Crăciun.  Temperatura de servire: 16-18 °C

55 lei / 1 sticla
330 lei / 6 sticle

Pinot Grigio


Protagonistul unei dezvoltări calitative remarcabile, Pinot Grigio este un vin alb sec recunoscut prin culoarea sa galbenă intensă îmbogățită de nuanțe ușoare de cupru care amintesc de culoarea buchetului și de contrastul notelor olfactive al florilor de salcâm și al nucșoarei. Adaugă valente puternice, intense, aducând pe cerul gurii un gust catifelat și plăcut fructat. Fermentarea are loc în rezervoarele de oțel cu adăugarea de drojdii selectate. Datorită versatilității sale, acest vin poate însoți aperitive reci pe bază de mezeluri, dar poate fi și un complice al preparatelor din fructe de mare și al cărnurilor albe.  Temperatura de servire: 12-14 °C

60 lei / 1 sticla
360 lei / 6 sticle

Chardonnay


Cu un stil tânăr și proaspăt, Chardonnay este un vin alb sec, cu nuante galben-pai. Conține o mare varietate de componente aromatice care evoluează în funcție de climă și de solul în care este cultivat. Recunoscut prin mirosul inconfundabil al fructelor coapte, cu pulpă albă, pe cerul gurii se dezvoltă mătăsos și echilibrat, oferindu-vă un postgust plăcut parfumat. Fermentarea are loc în rezervoarele de oțel cu adăugarea de drojdii selectate. Este un vin potrivit pentru aperitive datorită conținutului nu prea mare de alcool. Excelent pentru a însoți carnea albă și brânzeturile maturate. Temperatura de servire: 10-12 °C

55 lei / 1 sticla
330 lei / 6 sticle

Moscato Dolce


De un splendid galben-pai, Moscato Dolce este un vin spumant dulce, cu un delicat și persistent gust de struguri muscat albi. Strugurii sunt numiți Manzoni, după Luigi Manzoni, fondatorul celei mai vechi școli de enologie din Conegliano, regiunea Veneto, locul magic unde s-au născut și vinurile Piovesan. Fiind un vin proaspăt și dulce, merge foarte bine alături de deserturi ca panetone, prăjituri, checuri aromate. Îl recomandăm nu doar alături de deserturi, ciocolată sau fructe uscate, dar și ca aperitiv cu brânzeturi ori fructe de mare. Fermentarea are loc în rezervoare de oțel, cu adăugarea de drojdii selectate. Temperatura de servire: 8-10 °C

65 lei / 1 sticla
390 lei / 6 sticle

Rosato Dry


Rosé Piovesan Millesimato Extra Dry Din categoria vinurilor spumante, Rosé Piovesan Millesimato Extra Dry este un vin rosé de un roz pal fascinant, cu note fructate de căpșune și zmeură gâdilând ușor nasul. Gustul se dezvoltă proaspăt, ușor, cu arome delicate, parfumate, de fructe roșii. Procesul de vinificație constă în presarea ușoară a ciorchinilor întregi fără strivire. Utilizarea exclusivă a mustului liber, fermentarea mustului pur la o temperatură scăzută și rafinarea ulterioară a particulelor fine care se decantează în tihnă, timp de patru luni. Procesul începe în februarie, îmbutelierea având loc abia în aprilie. Îl recomandăm alături de aperitive ușoare, urmate de pește și de încheiat cu un desert rafinat, ciocolată fină ori cu o aromată plăcintă de dovleac. Tu alegi desertul, noi îți aducem vinul ideal! Temperatura de servire: 8-10 °C

65 lei / 1 sticla
380 lei / 6 sticle